<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Gazpacho
15 min.
2 porce
kuchtík
Rychlé a snadné gazpacho. Naprostou dokonalost této studené polévce dodají černé olivy, které se ke gazpachu hodí mnohem víc než chlebové krutonky.
Ingredience:
- 4 rajčata
- 2 červené papriky
- 1 salátová okurka
- 1 červená cibule
- 3 stroužky česneku
- 1/4 hrnku olivového oleje
- 2 lžíce vinného octa
- malá špetka soli a čerstvě namletý pepř
- 100 g rozpůlených černých oliv
Postup:
Všechny ingredience kromě oliv dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Gazpacho přelijeme do hrnce a dáme vychladit do ledničky. Vychlazené gazpacho rozdělíme do servírovacích misek a posypeme olivami.