<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Grilovaná kuřecí prsa v limetkové marinádě
min.
Chcete využít krásného počasí a připravit si lahodnou večeři na grilu? Vyzkoušejte s námi recept na marinovaná kuřecí prsa. Pochutnáte si na nich vy i vaše rodina.
Co budeme potřebovat:
- 4 kuřecí prsa
- 1/4 šálku vymačkané limetky
- 1/4 šálku olivového oleje
- 1/4 šálku nasekaného koriandru
- 2 stroužky česneku
- sůl
- pepř
1. Nejprve vytvoříme marinádu. V míse smícháme olivový olej, šťávu z čerstvě vymačkané limetky, koriandr a nasekaný česnek. Směs podle vlastní chuti osolíme a opepříme.
2. Kuřecí prsa nakrájíme na plátky a vložíme je do mísy s marinádou. Umístíme je do lednice a necháme v chladu aspoň 30 minut.
3. Připravíme gril a vyjmeme maso z marinády. Plátky kuřecích prsou přemístíme na gril. Každou stranu grilujeme přibližně 6 až 7 minut. Propečené plátky přesuneme na talíř a podáváme s chlebem, hranolky či jinou přílohou.
Přejeme vám dobrou chuť!