<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Grilovaný vepřový plátek s medem
min.
Grilovací sezóna je tady! Pojďte si s námi připravit lahodný a šťavnatý plátek vepřového masa.
Co budeme potřebovat:
- 1/4 šálku medu (cca 60 ml)
- 125 ml sójové omáčky
- 2 stroužky česneku
- koření – červená paprika
- 4 vepřové plátky (může být krkovice i panenka)
1. Ve velké misce smícháme med, sójovou omáčku, nadrcený česnek a červenou papriku. Plátky vepřového masa obalíme v marinádě a necháme chladit v lednici 30 minut až 2 hodiny. Záleží na tom, kolik času máme do začátku grilování.
2. Rozehřejeme gril na středně vysokou teplotu. Plátky opékáme na každé straně přibližně 8 minut, dokud nebudou dostatečně propečené. Na talíři můžeme ozdobit bylinkami.
Přejeme vám dobrou chuť!