<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Vaříme s láskou a Michalem Krulichem: Italská cizrnová pomazánka s tofu s praženým sezamem na celozrnném pečivu
min.
Michal Krulich vaří a učí lidi lásce k jídlu a kvalitní kuchyni v Kuchařských kurzech, provozuje cateringový servis a je všude tam, kde je dobré jídlo.
Recept
Ingredience na 4 porce:
- Cizrna 140 g
- Tofu 80 g
- Olivový olej 8 g
- Sezam 20 g
- Cherry rajčátka 60 g
- Celozrnné pečivo 200 g
- Česnek 8 g
- Bylinky 8 g
- Sůl 8 g
TP:
Cizrnu namočíme na 6 hodin do slané vody a poté ji uvaříme do měkka. Řádně scedíme a rozmixujeme s tofu. Ochutíme bylinkami, česnekem a olivovým olejem. Na pánvi opražíme bílý sezam. Na rozpečené pečivo namažeme cizrnovou pomazánku a posypeme praženým sezamem. Dekorujeme rajčátky.
Alergeny :
11 sezam, 1 lepek (pečivo), 6 sojové boby (tofu)