S VÝBĚREM VÁM RÁDI PORADÍME
Přihlaste se
- Kategorie
- Výrobci
Sous vide G21 Maestro, WiFi, 1200 W
600920
G21SV1200MAR
Příslušenství
7l nádoba pro vaření metodou Sous Vide zabraňuje vypařování vody, pomáhá lépe udržovat teplotu a zamezí nežádoucím tepelným ztrátám, nádobu je možné mýt v myčce na nádobí. Polykarbonát, čirá barva.
s DPH
bez DPH
12l nádoba pro vaření metodou Sous Vide zabraňuje vypařování vody, pomáhá lépe udržovat teplotu a zamezí nežádoucím tepelným ztrátám. Nádoba je z polykarbonátu v čiré barvě.
s DPH
bez DPH
Sous-vide vychytávka – držák a oddělovač sáčků se zavakuovanými surovinami pro sous-vide vaření. Jednoduchý a praktický sous-vide doplněk vaření udrží balíčky odděleně od sebe a zrychlí přípravu sous-vide pokrmů.
s DPH
bez DPH
Pomůcka pro sous-vide vaření – izolační kuličky G21, které zadržují teplo ve vodě při sous-vide vaření. Příprava sous-vide specialit je tak ještě efektivnější a úspornější. 100 ks v balení.
s DPH
bez DPH
Kompaktní vakuovačka s duální pumpou pro rychlé a spolehlivé zavakuování potravin. Univerzální pro fólie do šířky 28 cm.
s DPH
bez DPH
Vakuovačka se zásobníkem na fólii a duální pumpou pro spolehlivé zavakuování potravin. Funkce marinování, dvojité sváry, pro fólie do šířky 28 cm.
s DPH
bez DPH
Vakuovací fólie v roli, šířka 20 cm, délka 6 m, 2 role v balení. Univerzální fólie pro vakuovačky G21 Onyx, G21 Nefrit i další do šířky 28 cm. Pro sous-vide vakuování a prodloužení trvanlivosti potravin.
s DPH
bez DPH
Vakuovací fólie v roli, šířka 28 cm, délka 6 m, 2 role v balení. Univerzální fólie pro vakuovačky G21 Onyx, G21 Nefrit i další do šířky 28 cm. Pro sous-vide vakuování a prodloužení trvanlivosti potravin.
s DPH
bez DPH
Vakuovací fólie v sáčcích o rozměrech 20 x 30 cm v balení se 100 ks sáčků. Praktické univerzální využití ve vakuovačkách G21 Onyx, G21 Nefrit i dalších do šířky 28 cm. Pro sous-vide vakuování a prodloužení trvanlivosti potravin.
s DPH
bez DPH
Vakuovací fólie v sáčcích o rozměrech 28 x 40 cm v balení se 100 ks sáčků. Praktické univerzální využití ve vakuovačkách G21 Onyx, G21 Nefrit i dalších do šířky 28 cm. Pro sous-vide vakuování a prodloužení trvanlivosti potravin.
s DPH
bez DPH
Popis produktu
Ponorný pomalý vařič G21 Maestro je skutečným mistrem v sous-vide vaření ve vakuu. Je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Elegantní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část s elektronikou a kulatým dotykovým displejem. Pro bezpečné zavěšení sous-vide vařiče G21 Maestro na okraj varné nádoby jsme ponorný vařič vybavili háčkem s upínacím šroubem.
Hlavní přednosti
Výhody sous-vide vaření
Displej G21 Maestro
Na kulatém dotykovém displeji sous-vide vařiče G21 Maestro vidíte zvolenou teplotu a dobu vaření/čas, zbývající do konce zvoleného programu. Vše ovládáte buď pomocí pouhých čtyř dotykových plošek/tlačítek nebo přes mobilní aplikaci G21 Smart Home.
Aplikace G21 Smart Home s recepty pro G21 Maestro
Mobilní apka G21 Smart Home pro sous-vide G21 Maestro je ve verzi pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS. Aplikace i recepty v ní jsou v českém jazyce a instalace je absolutně snadná – z krabice nebo manuálu pro G21 Maestro si naskenujete QR kód a můžete začít vybírat recepty. Podle zvoleného receptu pak jen připravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte start, zbytek zajistí G21 Maestro.
Kouzlo WiFi ovládání – než se vrátíte z práce, bude oběd na stole
Díky promyšlenému zpracování a využití moderních technologií je ponorný sous-vide vařič G21 Maestro vybaven nejlepší elektronikou a je schopný postarat se o přípravu jídla i v době, kdy vy jste mimo domov.
Příklad: Vložíte do hrnce s vodou zavakuované suroviny a odejdete do práce nebo na výlet. Cestou si na mobilu zvolíte recept a pošlete přes apku pokyn do sous-vide G21 Maestro. Po návratu můžete prostírat.
Domů i pro restauraci
Chytrý vakuový vařič G21 Maestro můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – podle zvoleného receptu může pracovat, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.
Každý kuchař ví, že připravit správný steak není vůbec snadné. Od teď to ale, díky sous-vide G21 Maestro, zvládne i začátečník!
Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?
Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.
Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.
Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.
Co je sous-vide vaření
Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.
Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.
Zajímavost: V roce 1974 přišel šéfkuchař George Pralus na to, že zabalení foie gras do plastového sáčku pomáhá jídlu zachovat původní vzhled, pokrm pak zbytečně neztrácí nadměrné množství živin a má lepší strukturu. Tehdy pracoval pro restauraci Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) ve francouzském Roanne, do které od té doby začaly proudit davy lidí.
Sous-vide vaření začali naplno využívat francouzští kuchaři, postupně se vaření ve vakuu rozšířilo přes michellinské restaurace. Dnes díky sous-vide vařiči G21 Maestro můžete objevit kouzlo vakuového vaření i vy a dopřát si tak dokonale připravená menu.
Specifikace
Fyzické vlastnosti