Magazín
S VÝBĚREM VÁM RÁDI PORADÍME
Přihlaste se
- Kategorie
- Výrobci
1 390 Kč s DPH a s RP
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Obdélníkový masivní špalek o rozměrech 40 x 30 x 6 cm z bukového dřeva je ideálním doplňkem pro porcování masa i krájení zeleniny a dalších surovin. Vyrobeno v ČR.
Výrobce
G21
Kód
635430
Part No.
G21SPANM-BUK
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 390 Kč s DPH a s RP
Vaše cena bez DPH
1 149 Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Záruka
24 Měsíce
Objednat
other
Skladové číslo 635430
Part No. G21SPANM-BUK
EAN 8595627421519
Podobné produkty
Obdélníkové krájecí prkénko o rozměrech 35 x 25 cm je z bukového dřeva a je skvělé pro krájení a porcování masa, zeleniny a jiných surovin. Vyrobeno v ČR.
540 Kč
s DPH
446 Kč
bez DPH
Obdélníkové servírovací prkénko o rozměrech 30 x 20 cm je z bukového dřeva s drážkou, zabraňující stékání šťávy z krájených potravin na kuchyňskou desku. Vyrobeno v ČR.
390 Kč
s DPH
322 Kč
bez DPH
Nerezový plynový gril G21 Argentina BBQ Premium Line s litinovým roštem, litinovým plátem. Elektrické zapalování, plynová regulace, boční hořák o výkonu 3,15 kW, 4 hlavní hořáky, každý o výkonu 3,5 kW, systém Flame Tamer.
12 990 Kč
s DPH
10 736 Kč
bez DPH
Popis produktu
Každý správný kuchař ví, že správně naporcovat maso je pro přípravu pokrmu základ. K porcování masa potřebujete dvě pomůcky, na jejichž kvalitě skutečně záleží. Ostrý nůž nebo sekáček a kvalitní dřevěný porcovací špalek.
Hlavní přednosti
Špalek na maso G12 – nejlepší volba pro porcování
Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné masivní desce je šetrné k nožům i sekáčkům na maso, dřevo netupí jejich ostří. Porcovací špalek využijete i při naklepávání masa paličkou. O kvalitním provedení špalku na porcování masa o velikosti 40 x 30 cm svědčí i jeho tloušťka 6 cm.
Bukový špalek na porcování je sázka na jistotu
Dřevěné špalky na maso se vyrábějí z různých druhů dřeva, my jsme při výrobě porcovacího špalku G21 použili dřevo bukové pro jeho skvělé vlastnosti.
Na rozdíl od dřeva dubového v sobě bukové dřevo nemá hořkost, která by se mohla přenést na potraviny, ani se nedá tak snadno znečistit a zabarvit, jako je tomu například u dřeva jasanového nebo lipového. Bukový porcovací špalek je chuťově neutrální, tvrdý a odolný i správně hutný.
Jak pečovat o dřevěné špalky na maso
Aby vám porcovací špalek vydržel co nejdéle, nemyjte jej v myčce ani nečistěte saponáty. Při správné péči budete mít špalek na porcování masa v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když jej po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem. Dobré je dřevěný špalek čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.
Specifikace