Magazín
S VÝBĚREM VÁM RÁDI PORADÍME
Přihlaste se
- Kategorie
- Výrobci
1 090 Kč s DPH a s RP
Litinový plát G21 pro gril Oklahoma BBQ
Litinový plát G21 pro gril G21 Oklahoma BBQ. Grilovací deska z kvalitní litiny odolné proti vysokým teplotám a poškrábání. Polovina povrchu je hladká, polovina s vroubky.
Výrobce
G21
Kód
6390314
Part No.
G21-PL1Okl
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 090 Kč s DPH a s RP
Vaše cena bez DPH
901 Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Záruka spotřebitel
24 Měsíce
Záruka ostatní
24 Měsíce
Objednat
other
Skladové číslo 6390314
Part No. G21-PL1Okl
EAN 8595627417673
Příslušenství
Grilovací rošt G21 pro plynový gril Oklahoma BBQ, 43 x 29 cm. Grilovací mřížka je vyrobená z kvalitní litiny, která patří mezi nejodolnější materiály na grilování. Litinový rošt na gril se snadno čistí.
990 Kč
s DPH
818 Kč
bez DPH
Popis produktu
Grilování na litinovém plátu dodá pojmu "dokonalá pochoutka" nový rozměr. Jste hrdým vlastníkem plynového grilu Oklahoma BBQ značky G21? Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha, vajíčka, párečky, lilek, papriky a další delikatesy z letní kuchyně? Pak si určitě opatřete grilovací litinový plát G21. Věřte, že tak šťavnatý steak jste ještě neměli.
Proč zrovna litina?
Litina patří mezi nejodolnější materiály, které se pro grilování používají. Je vysoce odolná proti vysokým teplotám a poškrábání. Na každé polovině litinového plátu máte k dispozici jiný druh povrchu. Jedna polovina je hladká a využijete ji především pro grilování nakrájené zeleniny, vajíček a sýrů. Druhá polovina s vroubky je určená pro správné grilování steaků, větších kusů zeleniny a ryb.
Zelenina chutně a zdravě
Chcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na svém plynovém grilu? Zeleninu můžete grilovat na roštu, ale musíte jí nakrájet na velké kusy, aby nepropadávala do ohně. Navíc takto grilovanou zeleninu snadno spálíte a nakonec hostům podáváte spíše vysušené oplatky, nežli šťavnaté zdravé delikatesy. Super řešením je právě grilovací litinový plát. Grilujte zeleninu ve velkých kusech i nakrájenou na malé kousky ve směsi. Buďte si jistí, že o šťavnaté grilované zeleninové směsi budete s přáteli básnit ještě dlouho.
Co takhle pořádný kus masa?
Steak grilovaný na roštu také stojí za zmínku, avšak při jeho přípravě z něj vykape většina šťávy a maso zůstane poněkud tužší. To se vám při grilování na plátu nestane! Při grilování steaků na litinovém plátu v mase zachováte většinu šťávy. Tím na povrchu získáte zlatavou opečenou kůrku, ale uvnitř je maso měkké a šťavnaté.
Máte už naložené maso a nakrájenou zeleninu? Tak připravte gril, roztopte litinový plát, vychlaďte pití, pozvěte přátele a užijte si pohodovou večeři pod širým nebem.
Specifikace