<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Créme Brûlée podle šéfkuchaře Khanh
min.
Nebe na jazyku – i tak by mohl znít název receptu, který pro vás dnes máme.
Připravte si
-
90 g cukru
-
špetku soli
-
100 g žloutků (cca z 5 středních nebo 4 větších vajec)
-
400 g 35% smetany
-
½ lžičky vanilky nebo vanilkové pasty
Postup se sous-vide vařičem G21 Akura nebo novinkou G21 Maestro:
1. Sous-vide nastavte na 82 °C.
2. Cukr vymíchejte se žloutky.
3. Přidejte smetanu a přeceďte.
4. Přidejte sůl a vanilku.
5. Směs nalijte do uzavřené sklenice a vložte do sous-vide na 1 hodinu.
6. Poté sklenice otevřete a dejte na několik hodin vychladit do lednice.
7. Po 30 min. sklenice uzavřete.
8. Při servírování nasypejte nahoru cukr a pistolí opalte.