<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Domácí sekaná
min.
Když se řekne sekaná, možná si představíte docela obyčejné jídlo. Zkuste péct sekanou v horkovzdušné fritéze – dokonalý výsledek je jednoduše zaručen.
Co budeme potřebovat:
- 500 g vepřového masa
- ½ cibule
- 100 g hladké mouky
- 1 tvrdý rohlík
- 50 ml mléka
- 1 vejce
- sůl
- pepř
- rozmarýn
Postup:
- Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Rohlík nastrouhejte na jemnou strouhanku. Všechny suroviny smíchejte dohromady, osolte, opepřete a dejte na 1 hodinu vychladit do lednice.
- Z masové směsi vytvarujte pevnou šišku, vložte do horkovzdušné fritézy a pokapejte trochou oleje. Pečte na 180 stupňů 20 minut, poté ji otočte a pečte ještě 10 minut.
Dobrou chuť.