<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Grilovaná cuketa s parmazánovou krustou
min.
Ať už jako hlavní chod, nebo příloha k steakům – cuketa je oblíbenou surovinou na gril kvůli svojí nenáročné a rychlé přípravě. Grilování cukety je tak snadné!
Budeme potřebovat:
-
Cuketa
-
1 PL olivový olej
-
(hrubá) mořská sůl
-
Pepř
-
Italské bylinky
-
Strouhaný parmazán
Grilovací potřeby
Postup:
Zahřejte gril. Cuketu omyjte, nakrájejte podélně nebo na kolečka a pomocí polévkové lžíce nebo mašlovačky rozetřete olivový olej. Opečte na roštu z každé strany aspoň minutu.
Pak položte cuketu na grilovací pánev. Posypte bylinkami, solí, pepřem a parmazánem. Grilujte cuketu další 2-3 minuty, dokud sýr nevytvoří zlatohnědou krustu.