<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Grilovaný losos s citronovou glazurou
24.7.2023
min.
Nejen žebírky s Burgery je člověk živ, ugrilujte si lososa a využijte úžasné vlastnosti uhelných grilů – uzení v kouři.
Co budeme potřebovat:
- losos (nebo jinou rybu, kterou máte rádi)
- mořská sůl a pepř
- Co budete potřebovat na glazuru:
- 1 lžíce teriaki omáčky
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžíce hořčice (dijonská to jistí)
- 1 lžíce másla
- ½ lžíce sezamového oleje
Postup:
- Rozpalte gril a po ½ hodině, když je uhlí žhavé, lososa nasolte, opepřete a důkladně potřete glazurou.
- Položte jej na rošt, zavřete víko grilu a nechte lososa udit cca 20 až 30 minut.
- Přejeme vám dobrou chuť!