<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Makovec z fritézy
min.
snadné
Pojďme si společně připravit vynikající makovec. Připravíte si ho ve fritéze a pochutnáte si na něm třeba u šálku čaje.
Co budeme potřebovat:
- 1 hrnek polohrubé mouky
- 1 hrnek mletého máku
- 1 hrnek cukru
- 1 prášek do pečiva
- 1 vejce
- 1 hrnek mléka
- 1 ks vanilka
1. Mouku, mák, cukr, prášek do pečiva, vejce, mléko a vanilku smícháme dohromady pomocí kuchyňského robota nebo mixéru.
2. Do fritovacího koše vložíme pečicí papír a nalijeme na něj těsto. Fritézu rozehřejeme na 170 °C a necháme péct 25 minut. Po uplynutí dané doby překlopíme na druhou stranu a pečeme 10 minut.
Na talířku můžeme posypat cukrem. Přejeme vám dobrou chuť!