<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Mandlové mléko z mixéru
6.10.2021
min.
Velmi často si naše mixéry kupujete, protože jsou extra silné a výborně se v nich připravuje mandlové mléko. Proto dnes přinášíme jednoduchý návod jedné naší zákaznice (děkujeme!).
Na výrobu domácího mandlového mléka potřebujete:
-
1 hrnek loupaných mandlí
-
vodu
-
plátýnko
Před samotnou přípravou mléka mandle namočte do studené vody tak, aby byly zcela ponořené. Doba namáčení je minimálně 4 hodiny, ideálně však přes noc. Poté mandle sceďte a propláchněte čistou vodou. Vložte do vašeho mixéru, přilejte 3-4 hrnky studené vody a mixujte do hladka. Nakonec už jen přecedíte přes čisté plátýnko a mandlové mléko je na světě!
Tip: Mléko skladujte v lednici, můžete si jej dochutit dle libosti vanilkou, medem či skořicí.