<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
  • Kategorie
  • Výrobci

Otázky a odpovědi – leden 2020

Ptáte se nás mailem i na chatu na věci, které vás zajímají. A my na vaše otázky rádi odpovídáme. Takže se za své dotazy vůbec nemusíte omlouvat. Nás váš zájem opravdu těší a máme radost z každé otázky na produkty G21 Vitality. Velkou!

A nač jste se nejčastěji ptali v lednu? 

Top otázkou, která vás zajímá, je termín naskladnění nádoby 0,9 l k mixérům. Vzhledem k tomu, že mixovací nádobka je kompatibilní s mixéry G21 Perfect Smoothie Vitality, G21 Smart Smoothie Vitality, G21 Perfection a G21 Excellent, je o ni opravdu velký zájem a my na ni už proto čekáme stejně netrpělivě jako vy. 

Nádobku bychom měli mít skladem do poloviny února a postupně si vás ukládáme, abychom vám o jejím naskladnění dali hned avízo. Pokud jste si o upozornění ještě nenapsali, klidně to udělejte. 

Umí blendery G21 rozmixovat lněná semínka? 

Ano, stolní mixéry G21 Perfect Smoothie, G21 Perfect Smoothie Vitality, G21 Smart Smoothie Vitality, G21 Acoustic, G21 Perfection i G21 Excellent mixování (nejen) lněných semínek v pohodě zvládnou. 

Kolik kg tuhého těsta robot zamíchá? 

Robot G21 Promesso dokáže najednou uhníst 2-3 kg těsta.

Mohu si k tyčovému mixéru G21 VitalStick 800 W objednat FoodProcessor? 

Bohužel ne. Food Processor s mixérem G21 VitalStick 800 W není kompatibilní. Použít jej můžete pouze k tyčovému mixéru s výkonem 1 000 W G21 VitalStick Pro. 

Vhodným doplňkem pro ponorný mixér G21 VitalStick 800 W je Smoothie Maker – mixovací nástavec na smoothie, který je zároveň i lahví na pití. A v balení naleznete hned dva. 

Potřebuji koupit nové víčko k mixéru.

Víčka k mixérům, náhradní šneky k odšťavňovačům, těsnění k lahvím G21 a další náhradní díly k produktům G21 Vitality vám rády prodají kolegyně z našeho reklamačního oddělení, které u nás zároveň zajišťuje i prodej náhradních dílů. Klidně napište mail na reklamace@penta.cz, požadovaný díl vám nacení a po odsouhlasení ihned zašlou. 

Otázek je mnoho a na všechny odpovídáme mailem nebo na chatu, sem vybíráme jen ty, které se opakují nejčastěji. Ovšem dnes uděláme jednu výjimku a podělíme se s vámi i o odpověď na otázku, kterou jsme dostali na chatu. Sice je úplně z jiné oblasti, ale když je ta lyžařská sezóna... :-)

Koukám do mapy, že Katovice (sídlo značky G21 Vitality, pozn. red.) jsou už skoro na Šumavě. Jaká je tam vlastně lyžovačka? 

Na Zadově se lyžuje dobře, jinak jezdíme do Německa. Ale letos je to všude dost bída. 


Tak snad vám naše odpovědi udělají větší radost než letošní nic moc sněhová nadílka. Pokud vás zajímá něco, co tu nepadlo (nebo možná padlo, ale nechce se vám to hledat), napište nám. Mailem, do chatu nebo pošlete zprávu na facebooku. Vaše dotazy nenecháme bez odpovědi.