<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Pomazánka z červené čočky
15 min.
4 porce
kuchtík
Červená čočka – ano nebo ne? Za nás jednoznačně ano!
Její příprava trvá kratší dobu a navíc ji před vařením ani nemusíte namáčet. Je bohatá na bílkoviny, vitamíny, minerály i vlákninu. Nenadýmá, je lehce stravitelná a bez obav ji mohou jíst i kojící maminky nebo batolata.
Schválně vyzkoušejte pomazánku z červené čočky podle receptu od @maruskaveg.
Připravte si:
- 200 g předvařené červené čočky
- hrst slunečnicových semínek
- 1 balení sušených rajčátek v oleji
- hrst čerstvých lístků bazalky
- sůl a pepř na dochucení
Všechny suroviny rozmixujte, milovníci ostřejší chuti mohou přidat i jeden až dva stroužky česneku.
Dobrou chuť.