<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Příprava mandlového mléka ve třech krocích
min.
Na tento recept nebudete potřebovat tužku ani papír, tak snadné to je.
Potřebujete k tomu pouze 150 g mandlí, litr vody, špetku soli a plátýnko/pytlík.
- Den předem namočte mandle do vody
- Pak vodu slijte a mandle spolu s litrem čerstvé vody a špetkou soli rozmixujte
- Přeceďte přes pytlík nebo plátýnko
Pít můžete hned, případně po dochucení datlemi, sirupem, kakaem, vanilkou nebo lyofilizovaným ovocem.
Máme pro vás jeden skvělý tip k mandlovému mléku!
Až mléko přecedíte, zbytek mandlí z plátýnka nevyhazujte, místo toho je vysušte a důkladně rozemelte nebo rozmixujte v mixéru.
Pak je můžete použít jako mandlovou mouku na pečení. Není zač.