<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Ředkvičkové máslo
min.
Pokud milujete chleba s máslem, solí a plátky ředkviček, pak bude něco pro vás i toto máslo, které je snadné na přípravu.
Ingredience
-
200 g ředkviček
-
6 PL máslo
-
1/2 ČL soli
-
1/4 ČL mletý bílý nebo černý pepř
Postup
-
Umyté ředkvičky vložte do mixéru a pulzujte, dokud nejsou ředkvičky nasekané na velmi jemné kousky.
-
Přes plátýnko nebo papírovou utěrku z ředkviček vyždímejte přebytečnou tekutinu.
-
Přidejte 4 lžíce změklého másla a smíchejte dohromady. Poté přidejte zbylé máslo. Dochuťte solí a pepřem. Podávejte s oblíbeným pečivem nebo listy salátu.