<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Semínkové krekry
min.
Čas výletů, sportu a pohybu si přímo říká o něco dobrého, zdravého a výživného. Krekry podle receptu od maruskaveg oceníte při sportování, jako svačinku na výletech i při dlouhé cestě na dovolenou. Pochutnáte si.
Co budete potřebovat:
- 200 g mletého lněného semínka
- 100 g chia semínek
- 100 g slunečnicových semínek
- 400 ml vody
- 2 čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce pizza koření
- 2 polévkové lžíce lahůdkového droždí
Postup:
1. Všechna semínka smíchejte s vodou a nechte 30 minut odležet, než nabobtnají.
2. Přidejte sůl a koření a důkladně promíchejte.
3. Vzniklou hmotu rozprostřete na pečící papír a rádýlkem naznačte čáry, aby se vám pak krekry lépe oddělovaly od sebe.
4. Sušičku nastavte na 4 až 5 hodin sušení při teplotě 50 °C.
5. V polovině sušení krekry odlepte od papíru a otočte.
6. Po dosušení je rozlámejte na jednotlivé kousky.