<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Sous-vide karotky
60 min.
1 porce
kuchař
Podívejte se na recept, který vás nadchne. Z jedné z nejlevnějších surovin uděláte gurmánskou pochoutku díky neuvěřitelně snadné přípravě a s minimem dalších věcí.
Co budete potřebovat
Suroviny do sáčku
-
1 svazek mrkvy s natí
-
1 čl five spice koření
-
5 kiliček semínek koriandru
-
špetka pepře
-
špetka (maldomské) soli
-
½ čl cukru
-
1 čl medu
Ostatní suroviny
- 500 g pražených arašídů
- 1 pl černého sezamu
- 1 ks limeta
- 1 vanička (baby) koriandru
1. Nejprve oloupeme mrkev
2. Oloupanou mrkev smícháme se surovinami do sáčku a zavakuujeme.
3. Sous – vide vařič nastavíme na 85 °C a necháme vařit 1 hodinu.
4. Mrkev opečeme na pánvy a dáme stranou. Na pánev potom dáme obsah sáčku a redukujeme na glaze. Tím pak potíráme mrkve.
Rada na servírování
Nakonec přidáme arašídy, sezam, koriandr a limetu.