<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Vaječná frittata z fritézy
35 min.
2 porce
Připravte si výbornou snídani nebo svačinku z fritézy. Vaječná omeleta (nebo také frittata) vás zasytí a navíc si na ní pochutnáte vy a vaše děti.
Co budeme potřebovat:
- 110 gramů klobásy
- 4 vejce
- ½ hrnku strouhaného čedaru
- 2 lžíce červené papriky nakrájené na kostičky
- 1 cibule
- špetka pepře
- olej
1. Horkovzdušnou fritézu rozehřejeme na 180 °C a nádobu lehce potřeme olejem.
2. Klobásu nakrájíme na drobné kousky a červenou papriku na kostičky. Obě ingredience smícháme ve velké míse společně s vejcem, sýrem, nakrájenou cibulkou a pepřem. Dobře promícháme, aby se směs spojila.
3. Do lehce vymazané formy nalijeme vzniklou směs a umístíme do fritézy. Necháme péct přibližně 18 až 20 minut, dokud frittata neztuhne.
Přejeme vám dobrou chuť!