<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Velikonoční beránek
31.3.2023
min.
K svátkům jara neodmyslitelně patří velikonoční beránek. Pokud nemáte svůj osvedčený recept, inspirujte se u nás. Nám ho poslala paní Magda a po vyzkoušení vám ho můžeme doporučit všemi deseti.
Suroviny
-
100 g mouky
-
2 vejce
-
sladidlo podľa chuti
-
140 g kokosového cukru
-
80 g mletých ořechů ( např. lískové ořechy, mandle atd.)
-
140 g oleje
-
2 čajové lžičky jedlé sody
-
práškový cukr na ozdobu
Postup
- Nejprve zahřejte troubu na 170 °C a formu vymažte trochou másla.
- Nejprve vyšlehejte vejce a cukr do pěny. Poté přidejte zbývající přísady a míchejte, dokud nevznikne pěkné těsto.
- To pak dejte do formy a pečte cca 25-30 minut. Záleží na vaši troubě.
- Upečeného beránka nechte vychladnout.
- Na závěr posypejte práškovým cukrem.