<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Zamixujte si s námi
1.11.2021
min.
Často nám píšete o tipy, jak na domácí arašídové máslo. Dnes se s námi o svůj postup podělila @maruskaveg, která připravuje arašídové máslo z pražených nesolených arašídů.
Postup:
400–500 g arašídů vložíme do nádoby mixéru (pokud máte tu menší nádobu s objemem 0,9 l, použijte ji). Přidejte otáčky a mixujte asi 3 až 5 minut, dokud nevznikne požadovaná konzistence. Protože se máslo při mixování trochu zahřeje, přelijte je do skleničky a dejte vychladit.
A my si jdeme pro lžičky :-) ♥