<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
  • Kategorie
  • Výrobci

Sous-vide losos s citronem a koprem

min.

U tohohle receptu platí – v jednoduchosti je krása.

 

Ingredience

  • ½ kg čerstvého lososa

  • 1 PL čerstvého kopru, nasekaného

  • 2 PL citronové šťávy

  • 1/4 česneku

  • sůl a pepř na dochucení

Postup

  1. Nastavte pomalý vařič sous vide G21 Akura na 53,5 °C.

  2. Lososa dochuťte česnekovým práškem, solí a pepřem podle chuti. Vložte lososa do vakuovacího sáčku s čerstvým koprem a citronovou šťávou a zavakuujte vakuovačkou Onyx nebo Nefrit G21. Vařte ve vodní lázni 45 minut.

  3. Poté vyjměte sáček z lázně. Opatrně vytáhněte lososa, osušte jej a lehce znovu dochuťte solí a pepřem.

  4. Na pánvi zahřejte olej a opečte rybu z obou stran. 

Vakuování a příprava pokrmů metodou sous vide