<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Sous-vide losos s citronem a koprem
min.
U tohohle receptu platí – v jednoduchosti je krása.
Ingredience
-
½ kg čerstvého lososa
-
1 PL čerstvého kopru, nasekaného
-
2 PL citronové šťávy
-
1/4 česneku
-
sůl a pepř na dochucení
Postup
-
Nastavte pomalý vařič sous vide G21 Akura na 53,5 °C.
-
Lososa dochuťte česnekovým práškem, solí a pepřem podle chuti. Vložte lososa do vakuovacího sáčku s čerstvým koprem a citronovou šťávou a zavakuujte vakuovačkou Onyx nebo Nefrit G21. Vařte ve vodní lázni 45 minut.
-
Poté vyjměte sáček z lázně. Opatrně vytáhněte lososa, osušte jej a lehce znovu dochuťte solí a pepřem.
-
Na pánvi zahřejte olej a opečte rybu z obou stran.